Ons team bij Brownies & downieS

 

Ons team

Bij ons telt iedereen mee, leren we je om enthousiast te zijn en stimuleren we je om de lat iedere dag weer een stukje hoger te leggen. Leer je om echt mee te doen ondanks je beperking. Zijn we blij als je zelf in actie komt, als je iets wilt doen wat je eigenlijk niet durft. Leren we je om fouten te durven maken en daarna te lachen om jezelf.

Genieten!

Te genieten, om dat ene ding te ontdekken waar je goed in kunt worden. Om aan anderen te laten zien dat je er mag zijn, maar misschien nog wel meer om dat ook aan jezelf te bewijzen. Tegen de stroom in te leren zwemmen. Om een eerste stap te zetten, ook al weet je niet waar die je uiteindelijk brengt. Daar zijn mensen voor nodig die dat kunnen. Daar zijn wij van, van Brownies&downieS. Wat er ook gebeurt, iedere dag weer.

 

 

 

Het team bestaat uit verschillende medewerkers met een beperking. Zij zijn dagelijks aan het werk in de bediening, de bar, afwas, keuken of helpen bij de kassa. Voor iedere medewerker hebben we de mogelijkheden om hun zo goed mogelijk te ontplooien tot horecamedewerker.

 

 

 

 

Missie

Brownies&downieS heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op arbeid. Daarnaast streeft Brownies&downieS er naar om op basis van kwaliteit en uitstraling de beste lunchzaak/restaurant van Nederland te zijn.

 

 

 

 


Hebben jullie onze zebra al gespot?

 

Samé de zebra, deze naam staat voor eigenzinnig, inspirerend, sociaal & bijzonder. De zebra is wereldwijd HET symbool van zeldzame syndromen. Voor ons een mooie reden om deze centraal in de zaak te hebben hangen!

 

 

We verwelkomen u graag met een grote glimlach!

Team Brownies&downieS Wijchen